Route vanaf Kampen

Bekijk hier de route vanaf Kampen naar Veluwe Mondzorg in Wezep. Ook als inwoner van Kampen kunt u bij ons uw kunstgebit laten repareren, kronen laten plaatsen of een nieuwe kunstgebit of klikgebit laten aanmeten. Ook kunt u bij ons terecht voor een wortelkanaalbehandeling, een beugel (orthodontie) of implantaten.

Route Veluwe Mondzorg vanaf Kampen

Veluwe Mondzorg is gevestigd in Wezep op slechts 20 minuten rijden van Kampen. Ook per openbaar vervoer zijn wij vanaf Kampen goed bereikbaar. Wél dient u er rekening mee te houden dat het ongeveer 5 minuten lopen is vanaf de bushalte of het station.

Tandtechniek & Kunstgebit Reparatie Kampen

Ook inwoners van Kampen kunnen bij ons een kunstgebit laten maken of repareren. Binnen onze muren is Tandtechnisch laboratorium Wezep B.V.gevestigd. Bel ons voor meer informatie.

Implantaten & Klikgebit Kampen

Wil u een klikgebit op implantaten laten plaatsen in de buurt van Kampen? Een klikgebit op implantaten kan een oplossing zijn bij een loszittend kunstgebit. Heeft uw vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Implantaten Kampen

Een tand implantaat vervangt uw tandwortel als deze niet meer aanwezig is. Ook wanneer u woonachtig bent in Kampen kunt u bij ons implantaten laten plaatsen.

Kunstgebit Kampen

Woont u in Kampen? Dan kunt u bij ons ook een nieuw kunstgebit laten maken of uw huidige prothese laten repareren. Bel ons en maak een afspraak met onze tandtechnieker!

Beugel Kampen (Orthodontie)

Adviseert uw tandarts een beugel? Veluwe Mondzorg verzorgt ook orthodontische behandelingen.

Bruggen en CEREC Kronen Kampen

Met ons CEREC 3D kronen systeem systeem kunnen wij binnen onze praktijk uw kroon vervaardigen. 

Our website is protected by DMC Firewall!