Nieuws | Veluwe Mondzorg

Bekijk hier het laatste nieuws over onze gespecialiseerde praktijk en nieuws over tandheelkunde in het algemeen. Van klikgebit tot tandartstarieven in 2020, hier vind u ons tandarts en tandheelkunde gerelateerd nieuws. Ook leest u hier alles over de open dag van Veluwe Mondzorg.

Reguliere afspraken gaan NIET door

Vanwege de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het Corona virus is besloten dat reguliere, geplande tandartsbehandelingen geen doorgang vinden. Wij volgen hierin het landelijke advies. Wij nemen contact met u op. Graag vragen wij u ons niet te bellen. 

Spoedgevallen

Onze praktijk is alleen nog bereikbaar voor spoed. Voor niet spoedgevallen vragen wij u om bij om contact per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op te nemen. Wij nemen daarna contact met u op.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Team Veluwe Mondzorg

 

Onze wachtkamer is vernieuwd

Onze wachtkamer is recentelijk geheel gerenoveerd. Wij hebben ervoor gekozen om 'De Veluwe' terug te laten komen op de wanden. Wat ons betreft is het eindresultaat zeer geslaagd!

Lees meer

U ontvangt uw rekening van Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Lees meer

Open Dag Gemist?

Heeft u afgelopen weekend onze open dag gemist en u wilt toch nog een vrijblijvend consult, bel ons op 038-3764755.

Lees meer

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Our website is protected by DMC Firewall!