Nieuws | Veluwe Mondzorg

Bekijk hier het laatste nieuws over onze gespecialiseerde praktijk en nieuws over tandheelkunde in het algemeen. Van klikgebit tot tandartstarieven in 2020, hier vind u ons tandarts en tandheelkunde gerelateerd nieuws. Ook leest u hier alles over de open dag van Veluwe Mondzorg.

Pinksteren

Maandag 1 juni 2020 is het 2e Pinksterdag. De praktijk is dan gesloten. Voor spoedgevallen, die niet kunnen wachten tot dinsdag, kunt u terecht bij de dienstdoende tandarts.

Dinsdag 2 juni 2020 is de praktijk weer open, vanaf 08:00 uur.

Extra wachtruimte

Er is een tent geplaatst voor onze praktijk. Deze dient als wachtruimte. U kunt zich eerst melden bij de balie. Daarna kunt u plaatsnemen in de 'wachttent'. De tandarts zal u daarna ophalen voor uw behandeling. Tevens zal er een looproute gemaakt worden in de praktijk zodat wij 1,5 afstand kunnen garanderen.

Lees meer

Corona Maatregelen

Wij verzoeken u om rekening te houden met onze Corona maatregelen. In dit artikel worden de belangrijkste maatregelen op een rijtje gezet.

Lees meer

Wij gaan beperkt open voor reguliere patiëntenzorg

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd. Wij zullen beperkt open gaan voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Lees meer

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Our website is protected by DMC Firewall!