Nieuws | Veluwe Mondzorg

Bekijk hier het laatste nieuws over onze gespecialiseerde praktijk en nieuws over tandheelkunde in het algemeen. Van klikgebit tot tandartstarieven in 2022, hier vindt u ons tandarts en tandheelkunde gerelateerd nieuws. Ook leest u hier alles over de open dag van Veluwe Mondzorg.

Tarievenlijst en vergoedingen 2023

De nieuwe tarieven treden in werking met ingang van 1 januari 2023 en de tarieven vervallen met ingang van 1 januari 2024. Het gaat om de maximum tarieven die in rekening worden gebracht. Contacteer uw zorgverzekering voor eventuele vergoedingen. Deze zijn per verzekering verschillend. Verder moet er rekening gehouden worden met een eigen bijdrage.

>> Bekijk hier de tandartstarieven voor 2023 <<

Praktijk gesloten 1 en 2 november

De praktijk is gesloten op dinsdag 1 november en woensdag 2 november. Donderdag 3 november staan we weer voor u klaar! Heeft u een spoedgeval? Via onze automatische telefoonbeantwoorder hoort u waar u terecht kan 038-3764755.

Vacature Prothesetechnicus / KPT-er - 24 uur

Ons Tandtechnisch Laboratorium is van alle markten thuis. Naast de meer conventionele technieken, werken we ook met de allernieuwste technieken, digitale scanner, freesmachine en 3D-printer. Patiënten worden direct behandeld in een eigen behandelkamer, maar ook in de verwijs- en tandartspraktijken in de omgeving. In dit bedrijf werken we samen, om elke dag hoogwaardige kronen, bruggen ook op implantaten en protheses te vervaardigen

Lees meer

Vacature Tandarts / implantoloog – 16 uur

Veluwe Mondzorg is een praktijk die altijd volop in beweging is. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie, orthodontie en prothetiek. Daarbij beschikken wij ook over een technisch laboratorium waardoor wij onze patiënten van begin tot eind van dienst kunnen zijn. Dat is wat we willen. En, dankzij onze tevreden patiënten groeien wij!

Lees meer

Veluwe Mondzorg: Bekijk onze video!

In dit item van 'Op de zaak' maakt u kennis met alle specialisaties binnen Veluwe Mondzorg. In onze praktijk beschikken wij over de nieuwste technieken binnen de tandtechniek.

Lees meer

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

knmt

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail voor zorgverleners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!