Nieuws | Veluwe Mondzorg

Bekijk hier het laatste nieuws over onze gespecialiseerde praktijk en nieuws over tandheelkunde in het algemeen. Van klikgebit tot tandartstarieven in 2020, hier vind u ons tandarts en tandheelkunde gerelateerd nieuws. Ook leest u hier alles over de open dag van Veluwe Mondzorg.

KNMT-praktijkvisitatie: werken aan goede mondzorg

In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen. De KNMT werkt samen met de NVM-mondhygiënisten (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) voor de visitatie van mondhygiënisten.
Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen en eventueel mondhygiënisten de praktijk onder de loep.

Lees meer

Mondkapje

Wij volgen het dringende advies van het kabinet om ook als bezoeker een mondkapje te dragen binnen onze praktijk. Daarnaast blijft het belangrijk om de basisregels van het RIVM in acht te nemen!

Lees meer

Jerusalema Challenge Veluwe Mondzorg

In samenwerking met dansschool Bruinewoud Wezep zijn wij de uitdaging aangegaan van de 'Jerusalema Challenge'. De Jerusalema Challenge die hoop en troost biedt in tijden van de Corona. Ook in deze moeilijke tijd zorgen staan wij voor u klaar. Een lach voor iedereen Bekijk hier onze video!

Lees meer

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

knmt

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail voor zorgverleners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!