Vacature Tandartsassistent / ortho-assistent - 32-36 uur

Veluwe Mondzorg is een praktijk die altijd volop in beweging is. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie, orthodontie en prothetiek. Daarbij beschikken wij ook over een technisch laboratorium waardoor wij onze patiënten van begin tot eind van dienst kunnen zijn. Dat is wat we willen. En, dankzij onze tevreden patiënten groeien wij!

Omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega met een afgeronde opleiding voor Tandartsassistent voor 32-36 uur. Daarnaast heb je bij al praktijkervaring opgedaan als Tandartsassistent en weet je hoe je moet handelen in stressvolle situaties. Je houdt van aanpakken, bent alert en zorgvuldig en kunt goed aanvoelen wat de tandarts en de patiënt nodig hebben. Bij voorkeur heb je al ervaring als Ortho-assistent, maar als je dat nog niet hebt kunnen wij je hiervoor intern opleiden.

Uiteraard is hygiëne en het beschermen van de patiënt in dit vak noodzakelijk en is het dus van belang dat je alle handelingen op een veilige en steriele wijze weet uit te voeren. Een representatief en verzorgd uiterlijk is in dit vak ook belangrijk.

Je houdt van dynamiek, flexibiliteit en dienstverlenend zijn naar patiënten, tandartsen en collega’s en vindt het geen probleem om waar nodig bij te springen bij de receptie/balie. Tevens is het goed spreken en schrijven van de Nederlandse taal een must.

Wat bieden wij?

Veluwe Mondzorg is een moderne, gezellige en goed georganiseerde praktijk die altijd volop in beweging is. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie, orthodontie en prothetiek. Daarom werken we samen met deskundige assistenten en beschikken wij over moderne technieken en een eigen tandtechnisch laboratorium, waardoor wij onze patiënten van begin tot eind van dienst kunnen zijn. Je krijgt dus alle ruimte om jouw expertise in de praktijk te brengen, in een fijne en stimulerende werkomgeving.

Daarnaast ontvang je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden conform KNMT en ontwikkelmogelijkheden!

Interesse?

Word je enthousiast van deze functie? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten!

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

knmt

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail voor zorgverleners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!