Praktijkinformatie

Veluwe Mondzorg is uitgerust met de nieuwste apparatuur op het gebied van implantologie, röntgen (driedimensionale CT-scanner) en esthetiek (CEREC kroon). Daarnaast werkt Veluwe Mondzorg nauw samen met een modern tandprothetisch laboratorium TTL Wezep. Hierdoor wordt uw kunstgebit of klikgebit (kunstgebit op implantaten) altijd in eigen huis gemaakt of gerepareerd. Wij werken uitsluitend met materialen en gebitselementen van de beste kwaliteit. De praktijk van Veluwe Mondzorg is gevestigd in Wezep, nabij Zwolle.

Persoonlijke zorg

We hechten veel waarde aan advies en service. Voorafgaand aan een behandeling, nodigen we u uit voor een intakegesprek. Zo kunnen we rustig kennis maken, uitleg geven over de behandelmethode, uw mondsituatie onderzoeken en een behandelplan opstellen. Voor angstige patiënten trekken we extra tijd uit. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling. U kunt ook bij ons terecht voor nazorg, tandprothetische reparaties aan uw kunstgebit of klikgebit en advies op maat. Maak alvast kennis met ons team.

Een impressie van onze praktijk!


Veluwe Mondzorg is een tandartspraktijk voor prothetiek, implantologie en een tandarts voor orthodontie. Veluwe Mondzorg biedt specialistische tandheelkunde aan. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe prothese, Cerec kronen, implantaten, wortelkanaalbehandeling of een klikgebit. Wij zijn gevestigd in Wezep, nabij Zwolle. Binnen onze praktijk is tandtechnisch laboratorium, TTL Wezep B.V. gevestigd. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig uw nieuwe prothese aanmeten. Tevens kunnen wij binnen de praktijk prothese reparaties en aanpassingen aan uw prothese verzorgen.Wij maken gebruik van de laatste technieken zoals een mondscanner en 3D-scan. Onze praktijk kent geen wachtlijsten.

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

knmt

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail voor zorgverleners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!