Vacatures

 

 

 • Vacature Tandartsassistent / ortho-assistent - 32-36 uur

  Vanwege de groei en versterking van het team zijn wij voor Veluwe Mondzorg te Wezep op zoek naar een gemotiveerde, leergierige Tandartsassistent/Ortho-assistent voor 32-36 uur.

  Tandartspraktijk Veluwe Mondzorg is een gezellige en moderne praktijk en bestaat uit een leuk team van gemotiveerde medewerkers.

  Heb jij passie voor het vak Tandartsassistent en wil je patiënten met een goed en tevreden gevoel de deur uit laten gaan? Lees dan snel verder!

  Wat vragen wij?

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega met een afgeronde opleiding voor Tandartsassistent voor 32-36 uur. Daarnaast heb je bij al praktijkervaring opgedaan als Tandartsassistent en weet je hoe je moet handelen in stressvolle situaties. Je houdt van aanpakken, bent alert en zorgvuldig en kunt goed aanvoelen wat de tandarts en de patiënt nodig hebben. Bij voorkeur heb je al ervaring als Ortho-assistent, maar als je dat nog niet hebt kunnen wij je hiervoor intern opleiden.

  Uiteraard is hygiëne en het beschermen van de patiënt in dit vak noodzakelijk en is het dus van belang dat je alle handelingen op een veilige en steriele wijze weet uit te voeren. Een representatief en verzorgd uiterlijk is in dit vak ook belangrijk.

  Je houdt van dynamiek, flexibiliteit en dienstverlenend zijn naar patiënten, tandartsen en collega’s en vindt het geen probleem om waar nodig bij te springen bij de receptie/balie. Tevens is het goed spreken en schrijven van de Nederlandse taal een must.

  Wat bieden wij?

  Veluwe Mondzorg is een moderne, gezellige en goed georganiseerde praktijk die altijd volop in beweging is. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie, orthodontie en prothetiek. Daarom werken we samen met deskundige assistenten en beschikken wij over moderne technieken en een eigen tandtechnisch laboratorium, waardoor wij onze patiënten van begin tot eind van dienst kunnen zijn. Je krijgt dus alle ruimte om jouw expertise in de praktijk te brengen, in een fijne en stimulerende werkomgeving.

  Daarnaast ontvang je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden conform KNMT en ontwikkelmogelijkheden!

  Interesse?

  Word je enthousiast van deze functie? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten!

 • Vacature Prothesetechnicus / KPT-er - 24 uur

  Ons Tandtechnisch Laboratorium is van alle markten thuis. Naast de meer conventionele technieken, werken we ook met de allernieuwste technieken, digitale scanner, freesmachine en 3D-printer. Patiënten worden direct behandeld in een eigen behandelkamer, maar ook in de verwijs- en tandartspraktijken in de omgeving. In dit bedrijf werken we samen, om elke dag hoogwaardige kronen, bruggen ook op implantaten en protheses te vervaardigen


  Daarom zoeken wij een: Prothesetechnicus/KPT-er voor 24 uur per week voor onze nieuwe locatie in Heerde.

  Omschrijving:

  Als prothesetechnicus behandel je de patiënt aan de stoel. Daarnaast bestaat deze functie uit tandtechnische werkzaamheden.

  Functie-eisen:

  Wij vragen van een prothesetechnicus:

  • Een afgeronde opleiding tandtechniek
  • Ervaring in het behandelen van patiënten
  • Affiniteit met het behandelen van patiënten in verpleeghuizen een pre, maar geen vereiste

  Persoonlijke kenmerken:

  • Zelfstandig kunnen werken en plannen
  • Communicatief vaardig
  • Stressbestendig
  • Teamplayer
  • Proactieve instelling voor het anticiperen op ontwikkelingen
  • Integriteit bij de omgang met vertrouwelijke (patiënten)informatie

  Wij bieden jou:

  • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris
  • Je wordt onderdeel van een klein, professioneel en gezellig team binnen een groeiende organisatie
  • Een werkplek in een nieuw tandtechnisch laboratorium met de allernieuwste apparatuur, middenin het centrum van Heerde
  • Enthousiast geworden?

   Ben jij de prothesetechnicus waarnaar wij op zoek zijn? Reageer dan snel, stuur jouw CV met een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Tandarts / implantoloog – 16 uur

  Veluwe Mondzorg is een praktijk die altijd volop in beweging is. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie, orthodontie en prothetiek. Daarbij beschikken wij ook over een technisch laboratorium waardoor wij onze patiënten van begin tot eind van dienst kunnen zijn. Dat is wat we willen. En, dankzij onze tevreden patiënten groeien wij!

  Daarom zoeken wij een: tandarts/implantoloog

  Omschrijving:

  Als tandarts bij Veluwe Mondzorg werk je als algemeen practicus in samenwerking met de tandarts-eigenaar en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Je werkgebied beslaat de tandheelkunde in zijn volledige breedte, ook implantologie.

  Je werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om te sparren.

  Functie-eisen:

  Wij vragen van een Tandarts:

  • BIG-geregistreerd
  • Algemeen practicus
  • Iemand die kan implanteren, ervaring heeft met prothesewerk, kennis heeft van orthodontie
  • Rustig en geduldig
  • Patiëntgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

  Arbeidsvoorwaarden:

  Werken als ZZP’er of in loondienst.

  Interesse?

  Ben jij de tandarts waarnaar wij op zoek zijn? Reageer dan snel, stuur je CV met een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veluwe Mondzorg - Specialistische tandheelkunde op maat.

Het team

Het team

Openingstijden

Openingstijden

Tarieven

Tarieven

Gesloten?

Gesloten?

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

knmt

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail voor zorgverleners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Our website is protected by DMC Firewall!