https://www.veluwemondzorg.nl/tandheelkunde/narcose-tandarts

Narcose tandarts

Sinds kort is bij Veluwe Mondzorg een behandeling onder volledige narcose mogelijk. Deze behandeling is met name geschikt voor mensen die een grote tandartsangst hebben.

Angst voor de tandarts

40% van de Nederlandse volwassen bevolking heeft in meer of mindere mate angst voor de tandarts. Het gevolg is dat periodiek tandartsbezoek niet meer plaatsvindt en dat hierdoor gebitsproblemen ontstaan. Vaak wordt er té lang gewacht en zal een uitgebreide tandartsbehandeling plaats moeten vinden. Wanneer er sprake is van tandartsangst dan zullen wij dit eerst met u bespreken. Wij kunnen hier dan tijdens uw behandeling rekening mee houden. Wanneer dit geen optie is en u echt niets wilt merken van uw behandeling dan is een tandartsbehandeling onder narcose een mogelijke oplossing.

Mobiel anesthesieteam

Bij Veluwe Mondzorg is het mogelijk om onder narcose een tandartsbehandeling te ondergaan. Wij werken samen met een mobiel anesthesieteam. Zij zijn hiervoor bevoegd en zullen u begeleiden voor, tijdens en na uw narcose. De tandarts zal zorgdragen voor uw behandeling

Wie kunnen er gebruik maken van een narcose?

De ondergrens voor narcose is 4 jaar, de bovengrens 80. Inmiddels hebben al diverse patiënten gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

Contact

Bent u bang voor de tandarts en op zoek naar een narcose tandarts in de regio Gelderland, Overijssel en Flevoland? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

☎ Telefoonnummer: 038 – 376 4755
✉ E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Our website is protected by DMC Firewall!